UA

Private Banking ОТП Банку знову визнаний кращим

За результатами престижного міжнародного рейтингу Global Private Banking Awards 2015, що проводиться авторитетними виданнями The Banker і Professional Wealth Management (PWM), які входять до видавничої групи Financial Times Group, найбільший угорський банк OTP Bank Plc. вже втретє удостоєний звання «Best Private Bank» в Угорщині.

Міжнародними експертами були високо оцінені успіхи ОТП Private Banking в напрямку впровадження інноваційних підходів та реалізації актуальних рішень нових завдань. А в результаті аналізу фінансових показників, тенденцій розширення портфеля і частки ринку ОТП Private Banking продемонстрував збільшення числа клієнтів і активів під управлінням.

Під управлінням ОТП Private Banking в Угорщині знаходиться близько 3,4 млрд євро активів більше 21 тисячі клієнтів, що свідчить про подальше збільшення домінуючої частки ОТП Private Banking на угорському ринку. Сукупні активи під управлінням ОТП Private Banking з бізнес-лініями Private Banking дочірніх структур складають 4,5 млрд євро, а загальна кількість обслуговуваних клієнтів сягає 60 тисяч.

Визнання вищого рівня послуг Private Banking отримував не тільки материнський банк OTP Bank Plc., але і його дочірні компанії. Зокрема, Private Banking українського ОТП Банку неодноразово визнавався одним з кращих за версією безлічі авторитетних видань (The Banker, Euromoney, World Finance, Ukrainian Banker Awards та інші), а також удостоювався таких високих нагород, як Best Wealth Management Provider і Luxury Lifestyle Award.

«Найбільш важливим фактором успіху в напрямку Private Banking є довіра клієнтів. Ми докладаємо максимум зусиль, аби відповідати високим стандартам і очікуванням клієнтів цього сегмента, переймати кращі світові практики і служити гарантом збереження та примноження їхніх статків», - зазначила Олена Колосветова, керівник напрямків Private & Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація