UA

ОТП Банк удосконалює інформаційні сервіси

З метою поліпшення якості обслуговування та забезпечення коректної роботи систем телефонії, з 30 січня 2015 року ОТП Банк модифікував порядок з'єднання клієнтів з Інформаційним центром.

Так, для отримання необхідної інформації від виділених підрозділів Інформаційного центру клієнтам рекомендується звертатися за наступними номерами телефонів:

  • надання консультацій клієнтам щодо банківських продуктів, послуг та загальної інформації про Банк – 044 490 05 00;
  • цілодобова сервісна підтримка клієнтів-власників платіжних карток – 044 490 05 26;
  • сервісна підтримка клієнтів, які оформили споживчий кредит готівкою / на товар / послугу, а також клієнтів-власників платіжних карток «ОТП Кредит» – 044 498 88 44.

Таким чином, для зручності клієнтів та спрощення отримання інформації Банк скоротив кількість зовнішніх номерів. Зазначені номери телефонів доступні для дзвінків, як зі стаціонарних телефонів на території України та з-за кордону, так і з мобільних телефонів (згідно з тарифами оператора). Для цих ліній також впроваджені системи інтерактивних голосових відповідей (IVR) з тим, щоб питання клієнтів вирішувалися максимально швидко і якісно.

«Сьогоднішні умови дуже чітко показують необхідність якісних змін і раціонального використання ресурсів як для клієнтів, так і провайдерів послуг. Нам всім необхідно змінювати свої звички. Простий приклад: традиційний дзвінок до інформаційного центру з метою дізнатися баланс на картці дорого обходиться як клієнтові, так і банку. Обидві сторони витрачають свої ресурси (час і гроші) на послугу, яку набагато простіше, швидше і дешевше одержати за допомогою інших каналів. Ми здійснили великі інвестиції для впровадження більш ефективних засобів надання клієнтам простої інформації і сподіваємося, що клієнти будуть все більше користуватися цими перевагами», - зазначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, що, крім традиційного телефонного сервісу Інформаційного центру, ОТП Банк впровадив низку альтернативних сучасних функціоналів для інформаційної підтримки та обслуговування клієнтів, серед яких: система Інтернет-банкінгу OTP Smart та новітні мобільні додатки Smartbank на базі iOS і Android; для користувачів OTPdirekt – сервіс інтерактивних SMS, за допомогою якого клієнти можуть оперативно дізнаватися баланси, реквізити своїх рахунків і поточні курси валюти; для власників кредитів і платіжних карток – послуга «SMS - довідка», за допомогою якої можна дізнаватися мінімальні і поточні кредитні платежі, а також доступний залишок.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація