UA

ОТП Банк та СОС Дитячі Містечка України започаткували спільний благодійний проект «Кожна копійка дарує надію!»

З 22 квітня 2013 року АТ «ОТП Банк», за участі клієнтів банку, розпочинає безстроковий благодійний проект «Кожна копійка дарує надію!».

Ідея проекту полягає в акумулюванні дрібних грошей, що залишилися на решту після будь-якої трансакції/операції клієнта, на рахунок СОС Дитячі Містечка України – програми соціального розвитку для дітей, що позбавлені або під загрозою втрати батьківської опіки. Ця програма допомагає забезпечити таким дітям гідне майбутнє, сприяє розвитку місцевих спільнот та надає підтримку сім`ям, де є загроза сирітства, подолати труднощі та давати дітям найнеобхідніше: любов, турботу та безпеку.

Касир відділення просто пропонує клієнту перерахувати дрібну решту з трансакції на рахунок недержавної неприбуткової нерелігійної організації СОС – Дитячі Містечка України. При цьому комісія за зарахування грошей на рахунок СОС Містечка не стягується. Таким чином, завдяки усього декільком копійками можна забезпечити постійну допомогу тим, хто її дійсно потребує. При цьому клієнт не тільки не відчує витрат на це, але й має можливість долучитися до благородної справи й стати благодійником. Тільки спільними зусиллями, навіть мінімальнім внеском кожного, ми можемо дати дітям, позбавленим батьківської турботи, другий шанс на щасливе дитинство.

Відповідальний підхід і активна суспільна позиція є важливими складниками стратегії розвитку АТ «ОТП Банк». Банк сповідує філософію соціальної відповідальності бізнесу, сприяючи розв’язанню гострих соціальних проблем суспільства і реагуючи на його потреби. Ми націлені на довгострокові проекти в галузі благодійності, що охоплюють широкі верстви населення, й відповідають пріоритетам держави в галузі соціальної політики. Наш внесок – це інвестиція в майбутнє дітей, що матимуть можливість зрости гідними людьми, а значить – це інвестиція в майбутнє українського суспільства!

Програма СОС Дитячі Містечка Україна заснована у 1949 році в Австрії Г. Гмайєром, наразі працює у 133 країнах в рамках Конвенції ООН про Права дитини. 657 дітей у Києві та Київській області отримують допомогу на постійній основі. У Луганській області програма у стадії розвитку, наразі 12 дітей отримують допомогу.

Програма використовує сімейні форми виховання, тим самим, дає можливість створити для дітей, що позбавлені батьківської турботи, умови, максимально близькі до родинних. СОС Дитячі Містечка Україна забезпечує цим дітям освіту, психологічну підтримку, консультування та любов!
Акцентується увага на інтеграції дітей у суспільство: вони відвідують школи, дитсадки, спілкуються з дітьми із «звичайних» сімей.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація