UA

ОТП Банк спрощує процедуру оформлення документів на отримання кредитів від нерезидентів

З метою підтримки стратегії збільшення кредитування економіки України як ключової умови зростання ВВП країни ОТП Банк спрощує процедуру оформлення документів на отримання кредитів від нерезидентів, першим розмістивши проекти кредитних договорів на зовнішньому сайті банку для безкоштовного використання клієнтами-юридичними особами та їх кредиторами.

Такий крок дозволить значно прискорити і спростити процедуру підготовки клієнтами документів, необхідних для надання в банк, попередньої перевірки банком цих документів на відповідність вимогам чинного законодавства та надання банком листа-згоди на обслуговування операцій за договором.

Крім розміщення повного переліку документів на отримання кредитів від нерезидентів на сайті банку - проектів договору і додаткових угод, а також шаблонів листів і заяв, ОТП Банк надає широкий спектр послуг і переваг з обслуговування кредитів в іноземній валюті від нерезидентів:

  • первинна консультація фахівця валютного контролю;
  • висококваліфікована термінова підготовка і перевірка пакету документів;
  • подача пакету документів на реєстрацію в НБУ;
  • оперативне надання листа-згоди на обслуговування операцій за договором;
  • широкий спектр послуг із супроводу кредитного договору;
  • досвід обслуговування нетипових операцій.

«Будучи одним з лідерів ринку з банківського супроводу і обслуговування клієнтів, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність в Україні, фактично ми виступаємо провідником інвестицій в економіку країни. Ми зацікавлені таким чином збільшувати свій внесок у нарощування темпів зростання ВВП України, і використовуємо для цього всі можливі механізми стимулювання, спрощення і прискорення оформлення кредитів від нерезидентів», - зазначила Ольга Байцар, Директор Департаменту корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Для компаній із загальним річним оборотом до 600 млн грн, які здійснюють зовнішньоекономічну діяльність, спеціально розроблений тарифний пакет «Міжнародний».

Про інші пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація