UA

Фонд «ОТП Інвест» розрахувався з інвесторами: + 30,5% за рік

Компанія «ОТП Капітал» здійснила викуп інвестиційних сертифікатів фонду «ОТП Інвест» у інвесторів. За рік компанія збільшила заощадження клієнтів фонду на 30,5%, що значно перевищило ставки по банківських депозитах за аналогічний період. Загальний обсяг виплат склав близько 16,2 млн грн.

«Наші інвестори залишилися задоволеними прибутковістю фонду «ОТП Інвест». Ми продовжуємо добру традицію і знову пропонуємо розміщення коштів на наступний рік в аналогічний продукт з цільовою дохідністю 35% річних», - говорить Віталій Дишловий, керівник департаменту маркетингу і продажів компанії «ОТП Капітал».

У грудні 2014 року здійснюється залучення коштів у фонд «ОТП Інвест+», який передбачає отримання підвищеної дохідності за низького рівня ризику і консервативної стратегії інвестування. Для досягнення цільової дохідності фондом будуть використовуватися облігації внутрішньої державної позики та інструменти грошового ринку. Інвестиційна стратегія, що базується на цих інструментах, за горизонту вкладення коштів в 1 рік дозволяє заробляти від 30 до 40% річних.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація