UA

ОТП Банк: надійний і стабільний банк нарощує кредитування

ОТП Банк залишається вірним своїй стратегії в Україні, одним із пріоритетів якої є розвиток кредитування населення. Багаторічний успішний досвід OTP Group в різних країнах Східної Європи, а також розвинена мережа відділень і точок продажів, наявність фінансових ресурсів і широка мережа партнерів стали запорукою подальшого розвитку беззаставного кредитування населення в ОТП Банку.

Як результат, ОТП Банк займає міцні позиції в першій трійці банків, які надають кредити населенню. За підсумками вересня 2014 року, ОТП Банк видав населенню кредитів на загальну суму понад 1 млрд грн. Показово, що обсяги кредитування у вересні порівняні з такими в березні цього року, коли в структуру портфеля ще входив Східний регіон.

«Кризові явища в економіці тільки збільшують потребу населення в додаткових фінансових ресурсах. У поточних умовах покупка товарів тривалого користування є одним із способів збереження заощаджень від інфляції. ОТП Банк готовий надавати клієнтам фінансову підтримку, навіть у цій складній ситуації надаючи позикові кошти на адекватних умовах. У нас є всі ресурси і підтримка нашого акціонера - найбільшого угорського банку OTP Bank plc, щоб продовжувати розвиватися на українському ринку, в тому числі адаптуючись до нинішніх надзвичайно складних умов», - зазначив Володимир Мудрий, член Правління АТ «ОТП Банк», який очолює роздрібний бізнес.

Нагадаємо, як свідоцтво ознаки якості діяльності банку у сфері споживчого кредитування, ОТП Банк два роки поспіль (2012 і 2013) перемагав у номінації «Споживчий кредит» з переможним статусом «Фаворит споживачів» за результатами щорічного Конкурсу торгівельних марок «Фаворити Успіху» в Україні. Зберігати стабільно високі показники обсягу і якості бізнесу ОТП Банку дозволяють його відмінні показники ліквідності, капіталізації, рентабельності. За цими ж показниками ОТП Банк зайняв 5 місце в Рейтингу надійності українських банків за версією журналу «Forbes Україна».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація