UA

Private Banking ОТП Банку знову визнаний одним із кращих

Цього разу до п'ятірки кращих Private Banking ОТП Банку увійшов за версією газети Капітал. Визначаючи кращих приватних банкірів країни, видання оцінювало якість менеджменту, умови обслуговування, клієнтську базу і динаміку портфеля, наповненість сервісного пакета тощо.

За всіма оцінюваними параметрами Private Banking ОТП Банку під керівництвом Олени Колосвєтової заслужено посів високі позиції у п'ятірці кращих. Під управлінням OTP Private Banking знаходиться майже 4 млрд грн. За останній календарний рік клієнтська база збільшилася на 60%, обсяг коштів під управлінням зріс майже на 50%.

Олена Колосвєтова

Як зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямків Private Banking і Premium Banking ОТП Банку, щодо пропонованих фінансових рішень та практик ведення цього преміального бізнесу, «Наша стратегія – не чекати кризи і реагувати антикризовими рішеннями, а попереджати кризу постійними змінами та цілеспрямованою роботою над потребами клієнтів . Головний засвоєний нами досвід – це добре знати, хто твій клієнт, і які його потреби може задовольнити пропоноване нами рішення».

Варто відзначити, що, крім ефективності менеджменту та якості обслуговування, OTP Private Banking вирізняється також активною позицією у сфері корпоративної соціальної відповідальності. Як бізнес-напрямок з обслуговування заможних клієнтів, Private Banking ОТП Банку бачить своєю метою сприяння збільшенню кількості заможних людей в Україні, шляхом розвитку бізнесу та економічного середовища, підвищення стандартів і впровадження світових практик в бізнесі. Зокрема, Банк активно підтримує міжнародний проект бізнес-освіти Develop Your Business (DYB), запущений в Україні Шведським інститутом менеджменту IFL. Членами клубу DYB стають власники і топ-менеджери компаній, що розвиваються, в основному середнього бізнесу. Клуб допомагає підприємцям розвивати свої компанії і створювати міжнародні бізнес-контакти.

Нагадаємо, Private Banking ОТП Банку вже неодноразово визнавався одним з кращих в країні багатьма авторитетними українськими та міжнародними виданнями, серед яких The Banker, Euromoney, Ukrainian Banker Awards та інші.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація