UA

ОТП Банк – активний учасник європейського ділового співтовариства

18-20 вересня, Регіональне відділення АТ «ОТП Банк» в м. Ужгород взяло участь у міжнародному економічному форумі «Експорт в ЄС», який проходив в Ужгороді.



Ініціатором форуму виступила Закарпатська обласна рада. У форумі взяли участь агентства регіонального розвитку з Угорщини, Чехії, Словаччини, Угорсько-українська торгово-промислова палата, Угорсько-сербська торгово-промислова палата, представники чотирьох міністерств українського уряду, Клуб експортерів України, Європейсько-українське енергетичне агентство, компанія «Мотор-Січ», декілька компаній з Угорщини, Німеччини, Чехії, Словаччини, Польщі та Румунії. Активним учасником форуму виступив і ОТП Банк, представлений Регіональним відділенням в м. Ужгород, яке також взяло участь у виставці компаній.



Мета форуму – започаткування нових бізнес-проектів між Україною та ЄС шляхом розвитку ділового середовища Закарпаття та використання транзитних можливостей регіону.

Представники країн ЄС поділилися з учасниками форуму досвідом трансформації економіки до умов європейського співтовариства.

Нагадаємо, ОТП Банк послідовно виступає активним учасником усіх євроінтеграційних процесів в українському діловому середовищі, традиційно підтримуючи подібні громадські ініціативи. Зокрема, влітку цього року за підтримки ОТП Банку та інших партнерів в Ужгороді відбулася одна з літніх сесій Ділового Форуму, що вже шостий рік поспіль збирає експертів, представників влади та бізнесу з метою покращення економічного клімату України і регіону.



Крім того, вже традиційно, ОТП Банк виступає партнером заходів ділового клубу Develop Your Business (DYB). Наприклад, у грудні 2013 року ОТП Банк підтримав проведення Форуму власників бізнесу DYB-2013 «Нова реальність» у Києві, який висвітлював можливості пошуку нової моделі економічного зростання в період кризи. А в червні 2014 року бізнес-форум DYB Business Club «Бізнес. Революція. Джаз» за підтримки ОТП Банку зібрав у Львові власників компаній з усієї України, які отримали змогу поділитися досвідом і започатковувати нові партнерства.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація