UA

ОТП Банк скасовує штрафні санкції в зоні АТО

У зв'язку із загостренням обставин на Сході країни ОТП Банк розширює географію відділень, клієнти яких звільняються від сплати нарахованої пені та штрафів, а також від подальшого нарахування пені та штрафів за діючими кредитними угодами позичальників-фізичних осіб.

Таким чином, з 01.07.2014 року припиняється нарахування штрафів за кредитами громадян, які оформлені в будь-якому з відділень Донецької та Луганської областей. Також для клієнтів вищезазначених відділень скасовується пеня за заставними кредитами, яка була нарахована, починаючи з 01.07.2014 року, та вся пеня за беззаставними, готівковими і товарними кредитами.

Нагадаємо, з 01.06.2014 року було призупинено нарахування штрафів за кредитами, а також скасована нарахована пеня за заставними, беззаставними, готівковим та товарними кредитами громадян, які оформлені в містах Краматорськ, Слов'янськ, Маріуполь і Луганськ.

«Таким чином ми прагнемо висловити солідарність суспільству, в якому працюємо. Ми дуже довго працювали над тим, щоб завоювати довіру клієнтів, наразі ж, у відповідальний момент, для нас дуже важливо її виправдати, і не зважаючи на обставини, що склалися підтвердити статус надійного партнера», - говорить Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

За детальнішою інформацією можна звертатися до Інформаційного центру АТ «ОТП Банк»: 044 490 0 500 (у Києві).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація