UA

ОТП Банк скасував комісію за міжрегіональні вихідні перекази в OTPdirekt на тиждень

У зв‘язку з тимчасовими операційними труднощами, які виникли в процесі налагодження роботи нової операційної системи Oracle FLEXCUBE, АТ «ОТП Банк» прийняв рішення скасувати комісії за вихідні перекази в системі OTPdirekt з поточного або карткового рахунку в мережі ОТП Банк за межі регіону/області на період з 16 червня до 20 червня 2014 року.

«Ми розуміємо, що в процесі міграції на нове програмне забезпечення були спричинені незручності для наших клієнтів, зокрема недоступність сервісу дистанційного банкінгу OTPdirekt протягом кількох днів. Ми просимо вибачення у наших клієнтів за такі технічні збої, які, щиро кажучи, не відповідають прийнятим в ОТП Банку стандартам сервісу. Скасування комісії є логічним компенсаційним кроком з боку банку у таких умовах», - відзначив Олег Клименко, начальник Управління розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП Банк».

Як повідомлялося раніше, починаючи з 7 червня цього року, АТ «ОТП Банк» реалізує фінальний етап впровадження нової операційної системи Oracle FLEXCUBE, яка дозволить ОТП Банку підвищити продуктивність, оптимізувати операції і поліпшити управління ризиками.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація