UA

ОТП Банк впроваджує спільну дебетну ко-бренд картку «МТС – ОТП Банк»

Керуючись метою максимального задоволення потреб клієнтів і розширення можливостей партнерів шляхом реалізації спільних ко-брендових проектів, АТ «ОТП Банк» запроваджує новий картковий продукт – спільну дебетну картку «МТС – ОТП Банк» на базі карток платіжної системи Visa International спільно з компанією ПрАТ «МТС Україна».

Даний ко-брендовий продукт поєднав у собі низку переваг від обох залучених партнерів: провідного банку і мобільного оператора країни. Адже, спільна дебетна картка «МТС – ОТП Банк» є водночас і зручним платіжним інструментом, який дозволяє вільно користуватися коштами і здійснювати розрахунки як на території України, так і за кордоном, і засобом додаткового нарахування бонусів за розрахунки карткою в рамках програми лояльності «МТС Бонус». Так, за кожні 5 гривень, витрачені за допомогою ко-бренд картки, клієнтам додатково нараховується 1 (один) бонус. Крім того, при відкритті картки Банком нараховуються «заохочувальні» бонуси. Накопичені власником картки бонуси можна обміняти в рамках програми лояльності «МТС Бонус» на послуги зв’язку (поповнення рахунку, пакети хвилин, мобільного інтернету, SMS та MMS), ваучери на покупки в магазинах електроніки, парфумерії та косметики, ресторанах, туристичних і страхових компаніях, а також на передплату різноманітних популярних журналів. Таким чином, споживачі отримують додаткові вагомі переваги, щоденно розраховуючись ко-бренд карткою «МТС - ОТП Банк».

Спільний проект з компанією «МТС Україна» є результатом цілеспрямованої діяльності ОТП Банку щодо розширення та вдосконалення партнерських програм.

«В основу даного ко-бренд проекту лягла низка важливих переваг, якими володіє OTP Bank: це і міжнародний досвід фінансової групи OTP Group, і власні успішні ко-бренд проекти ОТП Банку з авіакомпанією МАУ і мережею АЗС Shell, і проактивний стратегічний підхід, і технологічні та операційні можливості. Ми прагнемо і надалі активно розвиватися в цьому напрямку, оскільки усвідомлюємо цінність і дієвість ко-брендових проектів щодо задоволення потреб клієнтів, підвищення їх лояльності і розширення клієнтської бази. Тому ми відкриті до діалогу з достойними потенційними партнерами», - відзначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Нагадаємо, до одних із найбільш успішних ко-бренд проектів у банківській сфері належать спільні програми ОТП Банку з авіакомпанією «Міжнародні авіалінії України» (МАУ) і мережею АЗС Shell, в рамках яких випускаються спеціальні ко-брендові платіжні картки.

ПРаТ «МТС Україна» є 100% дочірньою компанією ВАТ «Мобільні ТелеСистеми» (МТС) провідного оператора мобільного зв'язку в Росії та країнах СНД. Мережа ПрАТ «МТС Україна» охоплює більше 98% території України, на якій проживає 99% населення. Компанія обслуговує більше 22,4 млн. абонентів. Компанія володіє ліцензіями на надання мобільного (стандарт GSM–900/1800, CDMA–450), стаціонарного й міжнародного/міжміського зв'язку, а також надає послуги міжнародного роумінгу на п'яти континентах. Дохід за 2012 рік склав 9,7 млрд. грн.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація