UA

ОТП Банк запроваджує послугу виготовлення таємного ключа на апаратному носії для суб’єктів господарювання в рамках системи Клієнт-Інтернет-Банкінг «OTP Online»

З метою підвищення безпеки використання клієнтами системи Клієнт-Інтернет-Банкінг «OTP Online», ОТП Банк пропонує послугу виготовлення та завантаження секретних ключів на спеціальні апаратні носії (токени). Токен є спеціалізованим пристроєм, який використовується для автентифікації користувача, електронного цифрового підпису та шифрування інформації. Таємні ключі зберігаються у захищеній пам’яті токена.

«Ми прагнемо звернути увагу наших клієнтів на зростаючу кількість хакерських атак, успішність яких у більшості випадків спричиняється неналежним зберіганням таємних ключів до електронних цифрових підписів (ЕЦП). Оскільки ЕЦП гарантує цілісність та авторство платіжних документів, вкрай важливо забезпечити їх надійне зберігання. За нашими аналітичними даними, метод застосування токенів є одним із ефективних засобів захищення інформації у системах дистанційного обслуговування», - зазначила Ольга Байцар, Начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

У системі дистанційного обслуговування Клієнт-Інтернет-Банкінг «OTP Online» використовуються токени iKey 5100 компанії SafeNet, що є провідним постачальником технологій шифрування і засобів апаратного захисту в світі.

Для отримання консультації та замовлення послуги з виготовлення та завантаження секретних ключів на спеціальні апаратні носії (токени), клієнту – суб’єкту господарювання достатньо звернутися до відділення, де обслуговується його поточний рахунок.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація