UA

«ОТП Класичний» в числі лідерів за дохідністю

За підсумками 6 місяців діяльності у 2013 році інвестиційний фонд грошового ринку «ОТП Класичний» займає 3 місце в рейтингу дохідності Investfunds з результатом 8.67% (17.34% річних) в категорії відкритих фондів.

«Отримання дохідності фондами грошового ринку, які дозволяють розміщувати кошти на період від 1 дня, більше ніж депозитні ставки на період 6-12 місяців, є досить рідкісним явищем. Високі результати фонду були досягнуті завдяки стратегії, спрямованої на максимізацію дохідності за рахунок придбання активів у період суттєвого підвищення ставок у вересні-листопаді 2012 року, а також фіксації прибутку за облігаціями внутрішньої державної позики», - коментує Генеральний директор ТОВ «КУА «ОТП Капітал», Григорій Овчаренко.

Використання аналогічного підходу дозволило отримати дохідність по новому інвестиційному фонду «ОТП Облігаційний» у розмірі 9.25% за період 4 місяці з березня по червень включно. Стратегія даного фонду спрямована на отримання прибутковості вище річних депозитних ставок.

* Увага: прибутковість інвестицій, здійснених на фондовому ринку, може збільшитись або зменшитись; результатами інвестування в минулому не гарантуються доходи в майбутньому. Держава не гарантує прибутковість інвестицій на фондовому ринку. ТОВ «КУА «ОТП Капітал» не гарантує розмір прибутковості інвестиційних інструментів, вказаних у даному інформаційному повідомленні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Дізнатися більше про інвестиційні фонди під управлінням «ОТП Капітал» можна в усіх відділеннях ОТП Банку, на сайті www.otpcapital.com.ua або за телефоном 044 492 34 69.

ТОВ «КУА «ОТП Капітал» була заснована в липні 2007 року українським OTP Bank (9,9%) та угорською компанією з управління активами OTP Fund Management (90,1%) та стала другим, після АТ «ОТП Банк», представником OTP Group в Україні.

Компанія надає широкий спектр інвестиційних послуг високої якості, як корпоративним клієнтам, так і приватним особам, і є одним із лідерів на ринку колективного інвестування. Під управлінням КУА «ОТП Капітал» знаходяться 7 публічних інвестиційних фондів, 8 венчурних фондів, активи страхових компаній, а також 4 недержавних пенсійних фонди, серед яких найбільший відкритий недержавний пенсійний фонд в Україні ВПФ «ОТП Пенсія», фонд з валютною стратегією «ФріФлайт» та професійний пенсійний фонд для залізничників та транспортних будівельників «Магістраль». Активи під управлінням – 4,1 млрд. грн.

Акціонерне товариство «ОТП Банк» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП Банк» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал» та ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.