UA

ОТП Банк пропонує готівковий кредит до 250 тисяч гривень

Реагуючи на потребу клієнтів у більших сумах кредитного фінансування, АТ «ОТП Банк» запровадив новий кредитний продукт, що поєднав усі можливі ринкові переваги.

З 10 липня до 31 серпня 2013 року, АТ «ОТП Банк» пропонує споживачам скористатися акційним готівковим кредитом на суму до 250 000 грн на будь-які цілі на зручних умовах.

АТ «ОТП Банк» здійснює кредитування населення за простою і прозорою процедурою: мінімум необхідних документів (для кредиту на суму до 50 000 грн – тільки паспорт та ідентифікаційний код, без довідки про доходи, поручителів та застави); швидка процедура прийняття рішення за кредитом; відсоткова ставка – 15% річних; строк кредитування – до 5 років; погашення кредиту через розвинену мережу каналів (відділення ОТП Банку, «Укрпошти» і банків-партнерів, платіжні термінали City-Pay та QIWI).

«Чітко відслідковуючи і враховуючи потреби наших клієнтів, ми розуміємо, що сьогодні громадянам на певні цілі можуть бути необхідні більші суми кредитних коштів, ніж пропонують банки. Будівництво, ремонт житла, придбання авто чи якісний відпочинок супроводжуються вищим рівнем витрат. Ми запровадили даний готівковий кредит на більшу суму – до 250 тисяч гривень – саме з метою забезпечення таких нагальних потреб наших клієнтів», - зазначив Володимир Мудрий, член Правління АТ «ОТП Банк».

Детальніше про умови кредитування за новою кредитною програмою можна дізнатися, зателефонувавши за телефоном гарячої лінії 0-800-301-054, або на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація