UA

ОТП Банк посилив комунікаційні можливості Інформаційного Центру за допомогою Skype

З середини травня в ОТП Банку офіційно впроваджена можливість звернення до Інформаційного центру за допомогою системи Skype.

ОТП Банк врахував досвід застосування Skype в банківському секторі і розробив оптимальне наповнення цієї послуги, яка значно полегшить і поліпшить зв'язок клієнтів з банком. Зокрема, тих клієнтів, які знаходяться за кордоном або не мають можливості зателефонувати. Так, до послуг клієнтів цілодобовий зв'язок з оператором банку за допомогою комп'ютера, смартфона і інших пристроїв, які підтримують Skype.

Для звернення до Інформаційного центру ОТП Банку за допомогою Skype клієнтам необхідно здійснити стандартні кроки: встановити останню версію Skype, зареєструватися, додати Банк у список контактів і вільно зв'язуватися з оператором у будь-який зручний час. При натисканні на значок з лінком на Skype на сайті ОТП Банку програма завантажиться автоматично.

«Необхідність впровадження Skype була абсолютно очевидною для нас. Ми сподіваємося, що новий сервіс дасть можливість нашим клієнтам заощадити час і кошти на зв'язок з банком. Крім цього, Skype дозволить клієнтам-користувачам системи OTPdirekt отримати новий канал доступу для здійснення активних трансакцій, що підвищує цінність даної послуги», - зазначив начальник Інформаційного центру ОТП Банку Віталій Савчук.

Для зв'язку з ОТП Банком клієнти, як і раніше, можуть скористатися цілодобовою лінією підтримки за телефонами: 044 490-05-00, а також контактними даними різних підрозділів, розміщеними на сайті Банку. Крім того, поспілкуватися з Банком «вживу» можна на сторінках ОТП Банку в соціальних мережах.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація