UA

OTP Bank пропонує корпоративним клієнтам і підприємствам малого та середнього бізнесу пільгові умови обслуговування зарплатних проектів

З 1-го квітня по 30 червня поточного року OTP Bank проводить для корпоративних клієнтів і представників малого та середнього бізнесу нову акцію - «Зарплата з OTP – просто, як 1,2,3!». За умовами акції, усі клієнти, які в цей період уклали з банком угоду про співробітництво в рамках зарплатного проекту, отримують унікальну можливість до кінця року обслуговуватись за  наступними пільговими тарифами:

  • комісія за випуск і обслуговування карток Maestro/Visa Electron, емітованих до 31 грудня поточного року в рамках зарплатних проектів, відкритих в період дії акційної пропозиції, становить лише 1 грн.;
  • 2 (дві) картки типу MasterCard Gold/Visa Gold для керівного складу компанії – безкоштовно;
  • комісія за розрахунково-касове обслуговування зарплатного проекту, реалізованого на базі карток міжнародної платіжної системи Visa International або MasterCard WorldWide - 0,3%.

Зарплатний проект від ОТР Bank - послуга, що дозволяє клієнтам здійснювати розрахунки з працівниками з виплати заробітної плати на якісно новому рівні, використовуючи платіжні картки й новітні технології. Проект дає можливість компаніям максимально спростити процедуру видачі заробітної плати, забезпечити конфіденційність виплат, заощадити час і кошти при зарахуванні заробітної плати на карткові рахунки, істотно скоротити матеріальні витрати на забезпечення виплати заробітної плати, оперативно зараховувати різні види виплат. У свою чергу власники зарплатних карт від OTP Bank можуть без комісії отримувати готівкові кошти як в банкоматах і пунктах видачі готівки АТ «ОТП Банк», так і в банкоматах банків - партнерів, зокрема, в мережі банкоматів «Атмосфера» (більше 2500 банкоматів на території України), а також безкоштовно розраховуватися за товари та послуги в торговельно-сервісних мережах, отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків, що нараховуються на залишок по картковому рахунку, здійснювати управління коштами через систему «Інтернет-банкінг», тощо.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація