UA

OTP Bank взяв участь у святкуванні 578-ї річниці міста Хмельницького

26 – 27  вересня в рамках святкування 578-ї річниці міста Хмельницького за підтримки OTP Bank відбулося урочисте нагородження 24 лауреатів конкурсу «Кращий за професією». Платіжні картки Visa Electron від OTP Bank, а також грошовий приз вручила переможцям керуючий регіональним відділенням банку в цьому місті Леся Сирота.

Крім того, за ініціативи та активної підтримки банку відбулося театрально – розважальне дійство  для дітей  «Рідне місто моє». Актори Хмельницького обласного театру ляльок залучали дітей до участі у конкурсах, іграх, розважали загадками з історії міста і танцями. Усі діти також отримали подарунки від OTP Bank.

«Хмельницький – перш за все місто працьовитих людей. І те, що OTP Bank відзначив саме лауреатів конкурсу «Кращий за професією», свідчить про його готовність завжди підтримувати талановитих людей, людей з активною життєвою позицією», - говорить керуючий  регіональним відділенням OTP Bank у м. Хмельницькому Леся Сирота. - «Подібні заходи дозволяють повною мірою продемонструвати нашу велику зацікавленість у соціально-економічному розвитку міста, а тому OTP Bank й надалі братиме безпосередню участь у таких акціях, адже це є частиною нашої загальної стратегії корпоративної соціальної відповідальності», - наголошує вона.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація