UA

OTP Bank пропонує своїм корпоративним клієнтам пільгові умови обслуговування зарплатних проектів

З 7-го вересня по 31-е грудня поточного року OTP Bank проводить нову акцію, за умовами якої усі великі корпоративні клієнти (з річним оборотом понад 5 млн. євро), які уклали в цей період з банком угоду про співробітництво в рамках зарплатного проекту, отримують унікальну можливість протягом 3-х місяців не сплачувати комісію за розрахунково-касове обслуговування зарплатного проекту. Водночас комісія за перший рік обслуговування карток Maestro/Visa Electron, емітованих під час дії акції, становить всього одну гривню.

Зарплатний проект від ОТР Bank - послуга, що дозволяє корпоративним клієнтам здійснювати розрахунки з працівниками з виплати заробітної плати на якісно новому рівні, використовуючи платіжні картки й новітні технології. Проект дає можливість компаніям максимально спростити процедуру видачі заробітної плати, забезпечити конфіденційність виплат, заощадити час і кошти при зарахуванні заробітної плати на карткові рахунки, істотно скоротити матеріальні витрати на забезпечення виплати заробітної плати, оперативно зараховувати різні види виплат. У свою чергу власники зарплатних карт від OTP Bank можуть без комісії отримувати готівкові кошти як в банкоматах і пунктах видачі готівки АТ «ОТП Банк», так і в банкоматах банків - партнерів, а також безкоштовно розраховуватися за товари та послуги в торговельно-сервісних мережах, отримувати додатковий дохід у вигляді відсотків, що нараховуються на залишок по картковому рахунку, тощо.

Як зазначає начальник управління корпоративних клієнтів OTP Bank Володимир Воронов, банк вперше проводить таку акцію. «Беручи до уваги прагнення клієнтів максимально оптимізувати свої витрати під час кризи, OTP Bank йде назустріч бізнесу своїх клієнтів і пропонує пільгові умови й тарифи обслуговування. А крім цього - новітні технології і методи розрахунків, що надає угорський процесінговий центр OTP Bank Plc., який обслуговує карткові продукти OTP Bank», - підкреслює пан Воронов.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація