UA

Соціальна діяльність OTP Bank у 2008-му році

У 2008 році банк здійснював свою соціальну діяльність у декількох напрямах, головними з яких були благодійництво, підтримка різноманітних студентських та журналістських ініціатив, сприяння розвитку сучасного мистецтва в Україні.

Так, протягом року банк надав вагому фінансову допомогу Рівненському обласному об'єднанню «Союз організацій інвалідів», Першому благодійному дитячому фонду у м. Ужгороді, Донецькій міській організації пенсіонерів, міському клінічному пологовому будинку в м. Івано-Франківську, Черкаській обласній лікарні, кардіологічному відділенню «Дитячої клінічної лікарні» в АР Крим, спеціальному загальноосвітньому начальному закладу №4 ім. Олефіренко у м. Олександрії, Київському міському центру крові, постраждалим від стихійного лиха в Івано-Франківській, Львівській і Чернівецькій областях, цілій низці муніципальних благодійних фондів.

Велика увага приділялася й фінансуванню вищих навчальних закладів, підтримці талановитої молоді. Спільно з авторитетним виданням «Телекритика» OTP Bank другий рік поспіль реалізовував програму з підтримки студентських ініціатив і поінформованості вітчизняних журналістів — унікальний просвітницький проект, що наявно продемонстрував інноваційну технологію взаємодії фінансового інституту і засобів масової інформації. Програма мала на меті інформування студентів 100 провідних національних і державних вузів про ситуацію в українських ЗМІ та висвітлення позиції OTP Bank як соціально відповідальної компанії, що заохочує професійне просвітництво, високі журналістські стандарти й свободу слова. 

За активне сприяння OTP Bank було реалізовано ініційований арт-фундацією «ЕЙДОС» проект «Сучасне мистецтво у публічному просторі», у рамках якого у різних районах Києва встановлювалися скульптурні об’єкти, створені українськими художниками Віктором Сидоренком і Жанною Кадировою, перші з яких знайшли своє місце на столичній Алеї Казимира Малевича.

Наприкінці року, у день Святого Миколая, співробітники Житомирської філії нашого банку піднесли своїм маленьким підопічним - вихованцям міського дитячого будинку «Малюк» чудові подарунки. Так, за рахунок зібраних коштів працівники філії придбали й передали дитячому дому сто комплектів посуду, сто подарункових наборів солодощів, різноманітні гігієнічні засоби, іграшки, одяг, а також миючий пилосос.

Як підкреслює голова Правління банку Дмитро Зінков, OTP Bank сповідує фундаментальні морально-етичні принципи, прийняті у цивілізованому високорозвинутому суспільстві, гостро відчуває свою високу соціальну відповідальність. «Ми завжди із задоволенням беремо участь у різноманітних благодійних, просвітницьких і мистецьких акціях, головною метою яких є підтримка найбільш незахищених верств населення, створення оптимальних умов для реалізації інтелектуального і творчого потенціалу талановитої молоді, тощо. Соціальна діяльність банку повною мірою відображає нашу велику зацікавленість не тільки в економічному, але й водночас у духовному розвитку країни, формуванні та становленні справжнього громадянського суспільства в Україні», - наголошує Дмитро Зінков.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація