UA

ОТП Банк дарує клієнтам +1% до ставки по депозиту

В рамках адаптації продуктово-сервісних пропозицій до реальних потреб клієнтів і активного розвитку каналів обслуговування ОТП Банк пропонує клієнтам унікальну можливість підвищити ставку по депозиту, оформивши вклад за допомогою системи інтернет-банкінгу OTP Smart.

Таким чином, окрім всіх переваг дистанційного банкінгу в управлінні власними фінансами, клієнти мають можливість отримати додатковий 1% до ставки по таких видах вкладів у гривні:

  • Строковий депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору;
  • Строковий депозит з щомісячною виплатою відсотків;
  • Строковий депозит з правом поповнення та виплатою відсотків після закінчення дії договору.

Також, завдяки тому, що нова система інтернет-банкінгу OTP Smart передбачає широкий перелік інструментів для здійснення більшості банківських операцій оперативно і з найменшою залежністю від режиму роботи банку, клієнти зможуть оцінити безсумнівні переваги обслуговування онлайн.

«Можливість користуватися банківськими послугами без відвідування відділень сьогодні є однією з головних потреб клієнтів.  Ми завжди ставимо за мету надавати клієнтам максимальну вигоду, і тому наша пропозиція по відкриттю депозитів онлайн, разом із значною економією часу та інших ресурсів, що витрачаються на обслуговування в традиційному вигляді, забезпечує клієнтам ще й отримання додаткового доходу», - відзначив Володимир Мудрий, член правління АТ «ОТП Банк».

На базі нової системи дистанційного банкінгу OTP Smart перед клієнтами відкривається ще більш широкий спектр можливостей, а також доступ до продуктово-сервісних пропозицій банку, серед яких зняття карткових лімітів, сплата рахунків, погашення кредитів, поповнення рахунків мобільних операторів, перегляд балансу та деталей рахунків, формування виписок, грошові перекази і т.і.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація