UA

ОТП Банк виступить Генеральним спонсором конкурсу дитячих фільмів у рамках Фестивалю «Чілдрен Кінофест»

З 25 травня по 3 червня 2018 року по всій Україні пройде V Міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків «Чілдрен Кінофест». Про це було повідомлено на анонсуючій прес-конференції за участю організаторів, учасників та партнерів Фестивалю, що відбулася 25 квітня 2018 року у міжнародному центрі сучасного мистецтва PinchukArtCentre.

ОТП Банк виступить Генеральним спонсором конкурсу дитячих фільмів у рамках Фестивалю «Чілдрен Кінофест»

Чілдрен Кінофест 2018 відбудеться у понад 20 містах України. У рамках фестивалю вдруге проводиться Конкурс дитячих короткометражних фільмів, Генеральним спонсором якого виступає АТ «ОТП Банк».

«Нам було легко прийняти рішення про спонсорську участь у Чілдрен Кінофесті, оскільки ця дія має абсолютно корисний соціальний ефект. Без жодних пересторог чи сумнівів, тут спрацьовує очевидний механізм: гарне, якісне кіно розвиває (естетично, інтелектуально, морально). А українському суспільству, і молодшому поколінню тим більше, конче необхідні джерела для розвитку», – відзначив Тамаш Хак-Ковач, голова правління АТ «ОТП Банк».

Десятка фіналістів Конкурсу, обрана селективною комісією, буде оголошена 10 травня. Показ стрічок конкурсантів відбудеться 2 червня в рамках фестивалю по всій Україні. 3 червня під час Церемонії закриття фестивалю буде названо переможців Конкурсу – Найкращий український дитячий фільм, який отримає почесний диплом та нагороду у розмірі 20 000 грн, а також лауреатів Спеціальних дипломів журі та фільм, що отримає Приз глядацьких симпатій. Цього року до складу почесного журі конкурсу дитячих фільмів увійшли режисер фільму «Сторожова Застава» Юрій Ковальов, режисерка Марися Нікітюк та акторка Дар'я Плахтій.

Чілдрен Кінофест – щорічний міжнародний фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків, який представляє як найновіші європейські стрічки, так і світову кінокласику. Лауреата гран-прі шляхом голосування обирають глядачі. Фестиваль проходить у більш ніж двадцяти містах України. Центром події є столичний кінотеатр «Київська Русь». Подія відбувається за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні, Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) і Державного агентства України з питань кіно, посольств і культурних представництв країн-учасниць. Організатор заходу – компанія «Артхаус Трафік».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація