UA

ОТП Банк запровадив сервіс Google Pay для клієнтів-держателів карток VISA

Послідовно реалізуючи проект підключення карток банку до сервісу Google Pay, наступним кроком ОТП Банк запровадив сервіс для клієнтів-держателів карток VISA. Таким чином, відтепер всі клієнти-держателі карток ОТП Банку, власники смартфонів на операційній системі Android із вбудованим модулем NFC зможуть оплачувати покупки та послуги безконтактно за допомогою мобільних пристроїв.

Google Pay – глобальний сервіс платежів, що дозволяє здійснювати покупки за допомогою мобільних пристроїв з використанням технології NFC. Такими пристроями можуть бути смартфони, планшети на платформі Android або розумні годинники. Оплата відбувається через відповідний додаток з використанням технології NFC.

Google Pay для клієнтів ОТП Банку-держателів карток VISA працює з використанням глобальної платформи токенізації Visa Token Service (VTS). Вона допомагає перетворити підключені пристрої, наприклад, смартфон з NFC-чіпом, у безпечний платіжний інструмент за допомогою спеціального шифрованого ключа — токена.

«Рухаючись далі у реалізації нашої місії бути банком, з яким все просто (Easy to deal with), ми прагнемо, аби якомога більше клієнтів змогли користуватися фінансовими послугами без жодних надзусиль. І запроваджений нами сервіс Google Pay для усіх клієнтів-держателів карток ОТП Банку слугує цій меті», — відзначив Олег Клименко, директор департаменту розвитку роздрібного бізнесу АТ «ОТП БАНК».

Після здійснення простих налаштувань клієнт може оплачувати покупки безконтактно за допомогою смартфону. Операції проводяться без введення ПІН-коду: для оплати необхідно лише активувати телефон або розблокувати екран смартфону за допомогою пароля, графічного ключа або біометричного ідентифікатора.

Нагадаємо, у лютому 2018 року компанія Google оголосила про запуск платіжного сервісу Google Pay (G-Pay), який об'єднав Android Pay і Google Wallet. У сервіс також планують інтегрувати браузер Chrome і помічника Assistant.

Детальніше про діяльність і пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація