UA

ОТП Банк впровадив ще одну соціальну ініціативу – серію освітніх квестів для дітей

Сповідуючи концепцію соціально відповідального бізнесу і застосовуючи для її реалізації всі доступні форми і методи, трудовий колектив ОТП Банку розробив та впровадив чергову ініціативу, спрямовану на розвиток професійних навичок у дітей різного віку та соціального статусу – серію освітніх квестів.

Так, 27 листопада, в день проведення щорічної всеукраїнської благодійної акції «Щедрий вівторок», у стінах головного офісу ОТП Банку діти-сироти з Фастівського району в інтерактивному ігровому форматі ознайомилися з основними функціями банків, дізналися історію виникнення монет і купюр та вирішили кілька цікавих практичних задач.

З метою ознайомлення дітей різного віку та соціального статусу із професією банкіра та роллю і завданнями банків в економіці країни, освітні квести в ОТП Банку проводитимуться регулярно. І наступними, хто розбиратиметься у поняттях «кредит» і «депозит» і вирішуватиме практичні фінансові задачі вже найближчим часом, стануть діти співробітників ОТП Банку.

Відзначимо, що ОТП Банк має великий досвід в реалізації благодійних проектів різної спрямованості. Серед спільних соціальних ініціатив банку з Благодійним фондом «Благомай» - щорічний збір шкільного приладдя до Дня знань, збір коштів на оздоровлення дітей в літній період, передача комп'ютерної техніки для оснащення спеціалізованих дитячих установ, шкіл, дитячих будинків, організація екскурсій для вихованців підопічних дитячих будинків у відділення банку, проведення благодійних аукціонів «Благо творіння» з виставкою-продажем картин у відділеннях банку і т.ін. Спільно з благодійною організацією «СОС Дитячі Містечка Україна» реалізований проект «Кожна копійка дарує надію!», В рамках якого проведено збір коштів на користь програми соціального розвитку для дітей, позбавлених або під загрозою втрати батьківської опіки. Також, колектив ОТП Банку часто об'єднує зусилля і у допомозі вихованцям інших організацій. З останніх таких ініціатив - візит в школу-інтернат №5 ім. Я.П. Батюка для дітей з проблемами зору. У відповідь на озвучені найбільш гострі потреби установи спільними зусиллями колективу банку були закуплені рушники, іграшки та ласощі і передані дітям разом з теплотою і турботою.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація