UA

ОТП Банк запропонував нову пакетну пропозицію для мікро та малого бізнесу

Продовжуючи розширювати можливості комфортного доступу до банківського сервісу європейського рівня, ОТП Банк пропонує нові умови для мікро та малого бізнесу. Відтепер у рамках одного тарифного пакету можна отримати зручний та вигідний набір опцій у тарифному пакеті «Комфортний – для малого бізнесу». Він розрахований для невеликих компаній з виручкою до 5 млн грн та буде гарним помічником для юридичних осіб, які неактивно користуються банківськими послугами.

«Коли ми створюємо будь-який продукт, ми перш за все думаємо про клієнта. Наша команда намагається уявити бізнес та людей, які за ним стоять. Тарифний пакет «Комфортний – для малого бізнесу» створений для бізнесу з невеликою кількістю співробітників (близько 5 співробітників), якому необхідно відвідувати банк 1-2 рази на місяць та проводити до 15 платежів щомісяця – податкові, орендні та комунальні платежі, тощо», – коментує Тетяна Матійко, директор департаменту корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк». – Тарифний пакет «Комфортний – для малого бізнесу» – це гарний старт для довгої плідної співпраці для тих, хто не хоче переплачувати більше».

У рамках пакету «Комфортний – для малого бізнесу» передбачено одноразове підключення до пакету у розмірі 99 грн, а щомісячне обслуговування складе 99 грн. Варто зазначити, що усі платежі між рахунками ОТП Банку – безкоштовні, а також у пакеті передбачено до 15 міжбанківських платежів безкоштовно щомісяця. Внесення готівки та випуск Visa Business payWave також буде безкоштовним для бізнесу.

ОТП Банк гарантує зручне обслуговування, а також прості та зрозумілі умови у рамках пакету. Більше деталей про пакет можна дізнатися за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація