UA

ОТП Банк отримав сертифікат PCI DSS

ОТП Банк отримав сертифікат PCI DSS

Сертифікат PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard) – стандарт безпеки даних індустрії банківських платіжних карток. Окрім того, це підтвердження репутації ОТП Банку та його зусиль щодо збереження даних клієнтів та їхньої довіри.

Вручення сертифікату PCI DSS внаслідок незалежного зовнішнього аудиту є доказом належного рівня впроваджених заходів захисту інформації щодо одного з основних сервісів взаємодії банку з клієнтами – системи Інтернет-банкінгу ОТP Smart та відповідності вимогам, що висуваються міжнародними платіжними системами VISA, Mastercard та інших до процесів обробки даних власників платіжних карток.

Такий результат є наслідком кількарічної тривалої, наполегливої праці, злагодженої командної роботи багатьох підрозділів банку: у першу чергу – інформаційної безпеки, ІТ та бізнесу.

Для клієнтів банку це – додаткове підтвердження серйозності зусиль, що докладаються банком для забезпечення належного рівня інформаційної безпеки карткових даних, свідчення пріоритетності цих завдань для керівництва.

«Успішне проходження PCI DSS сертифікації – це не лише досягнення, це й значні додаткові обов’язки щодо підтримки відповідності вимогам міжнародних стандартів на належному рівні. Ми у жодному разі не зупиняємось на досягнутому, отримання сертифікату лише спонукає банк до впровадження додаткових заходів та процесів захисту інформації, постійного відстеження та своєчасної протидії   актуальним загрозам інформаційної безпеки», – зазначив Дмитро Янішевський, начальник Управління інформаційної безпеки АТ «ОТП БАНК».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація