UA

Акція «Вигравай авто з OTP Bank!»: визначили та привітали третього переможця

Акція «Вигравай авто з OTP Bank!»: визначили та привітали третього переможця

ОТП Банк вручив ключі від автівки третьому переможцю акції «Вигравай авто з OTP Bank!». Це вже третій яскравий кросовер із 5 запланованих у цьому році.

«ОТП Банк має девіз: «Банк, з яким легко працювати». Цього року ми підвищуємо наші стандарти і заявляємо, що ми – «Банк, який може приємно здивувати». Тож що два місяці ми позитивно вражаємо наших клієнтів автівками. До закінчення акції залишилося ще 2 етапи, тому у кожного є шанс випробувати удачу», – прокоментувала Леся Сирота, директор з продажу роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП БАНК».

Нагадаємо, 5 автомобілів банк розігрує у 5 етапів, три із яких вже відбулися. Розклад наступних етапів має такий вигляд:

  • 01.10.2019 року – 30.11.2019 року (визначення переможця 16.12.2019 року);
  • 01.12.2019 року – 30.12.2019 року (визначення переможця 15.01.2020 року).

Переможцем 3-го етапу акції став Бондаренко Володимир з Чернігова.

«Коли мені подзвонили із банка, перше, що запитали, чи сиджу я зараз. Після цього я почав здогадуватися про причини їх дзвінка, оскільки слідкую за акцією ще з першого розіграшу. Потім повідомили приємну новину про виграш і я відразу повірив, у мене не було сумнівів. Я є клієнтом банку дуже давно – більше 10 років. Завжди приходжу до банку за професійним обслуговуванням і просто тому, що є тепле спілкування з повагою. Тому мені відразу здалося, що ця новина – то чиста правда і не розіграш.», - розповів пан Володимир.

Для участі у акції необхідно зареєструватися на акційній сторінці сайту та розмістити депозит з виплатою відсотків після закінчення дії договору або з щомісячною сплатою відсотків, чи з капіталізацією відсотків строком від 180 днів (6 місяців) у відділенні банку або через інтернет-банкінг OTP Smart на суму від 10 000 грн.

До акції також можна долучитися, розрахувавшись карткою OTP Tickets Travel Card або OTP Vodafone Bonus Card на загальну суму від 10 000 грн. Кожні 10 000 грн – це новий шанс на виграш.

Переможці акції визначатимуться шляхом випадкової генерації чисел з бази учасників, які виконали умови акції, за допомогою сервісу random.org.



Переможець акції «Вигравай авто з OTP BANK!»



Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація