UA

Кількість активних користувачів OTP Smart перевищила 200 тисяч

Інтернет-банкінг OTP Smart нещодавно відсвяткував 4 роки від дня запуску. Інтернет-банкінг допомагає вирішити фінансові питання близько 1 млн клієнтів банку, із яких понад 200 тис. активно користуються OTP Smart. За статистикою, найбільш популярні операції в OTP Smart – перекази, поповнення мобільного, поповнення/зняття з ощадних вкладів, операції з картками (блокування, зміна лімітів, встановлення пін-коду), погашення кредитів.

Варто зазначити, що лише за 3 квартали 2019 року кількість активних користувачів OTP Smart зросла на 56,5%.

OTP Smart доступний для користування як на смартфонах, так і на комп'ютерах. Мобільним додатком користується майже вдвічі більше клієнтів ніж веб-версією OTP Smart. Але, наприклад, перекази коштів за межі банку клієнти в 2,5 рази частіше здійснюють на десктопній версії, ніж у мобільному додатку.

Також статистика свідчить, що мобільний додаток став однозначним лідером серед поповнень телефону (519 470 транзакцій проти 103 868), погашення кредитів (90 966 платежів на противагу 29 130) та поповнення/зняття з депозитів (571 506 операцій проти 166 691).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація