UA

Регіональне відділення у Харкові тимчасово призупиняє свою діяльність

З 28.07.2020 року до 31.07.2020 року призупинено роботу Регіонального відділення у Харкові за адресою: м. Харків, пров. Банний,1. Звертаємо увагу, обслуговування клієнтів здійснюватиме відділення "Благовіщенське" за адресою: м. Харків, вул. Різдвяна, 21, яке працює за наступним графіком:

  • з понеділка по п’ятницю з 09.00 до 18.00, операційний час денної каси – з 09.15 до 17.30;
  • субота та неділя – вихідні дні.

Окрім того, усі відділення з 12.30 до 13.00 мають перерву.

Нагадуємо, онлайн-банкінг OTP Smart може з легкістю замінити візит до відділення.

Якщо у вас виникли будь-які запитання, будь ласка, напишіть нам: фінансові консультанти можуть допомогти у месенджері ( Facebook messenger, Telegram и Viber).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація