UA

Маніфест, а не обіцянки: «ОТП Агро Фабрика» готова до осінньої посівної

Впродовж останніх 6 місяців команда «ОТП Агро Фабрики» невпинно та наполегливо розширювала перелік та асортимент партнерських програм для фінансування агросектору. Лише у 2019 році «ОТП Агро Фабрика» видала 1,1 млрд грн кредитних лімітів. Також минулого року залучили 101 нового клієнта. За перше півріччя 2020 року вже видано 492 млн грн кредитних лімітів, а також розпочато співпрацю з 42 новими клієнтами.

Чому «ОТП Агро Фабрика» – один із лідерів? Окрім традиційних пропозицій з фінансування витрат на придбання засобів захисту рослин, насіннєвого матеріалу, мінеральних та мікродобрив, банк спільно з партнерами розробили спеціальні пропозиції для придбання товарів паливної групи, що мають зробити збір врожаю та наступну посівну кампанію більш доступними та зручними для клієнта. Якщо коротко, ми пропонуємо кращі пропозиції з короткострокового кредитування під нагальні потреби.

До переліку партнерів банку увійшли також компанії, що пропонують технологічні рішення для посушливих районів – різноманітні іригаційні системи та зрошувальні комплекси. Це надзвичайно доречно, враховуючи непередбачувані кліматичні зміни останніх періодів.

Чим цікаві саме пакетні пропозиції «ОТП Агро Фабрика»? Ми намагаємося зробити пакетні пропозиції для наших клієнтів найбільш універсальними, з урахуванням попиту ринкового середовища. Цінові умови, які розроблені спільно із партнерами, мають надати нашим клієнтам найкращі, а подекуди унікальні пропозиції для задоволення будь-яких потреб впродовж операційного агроциклу. ОТП Банк не обмежується кредитуванням у національній валюті та без перешкод надає фінансування в іноземній валюті за бажанням клієнтів. Отже, конкурентні переваги банку посилюються різноманітністю пропозицій, які здатні задовольнити найвибагливіші клієнтські запити.

Які є спеціальні пропозиції для агровиробників? Перелік спеціальних пропозицій наразі складається з 30-ти компаній-партнерів: кредитування поповнення обігових коштів агровиробників, авалювання векселів та інвестиційного кредитування клієнтських проектів, оновлення виробничої техніки та обладнання, тощо. Доступні та вигідні кредити для агровиробників – це «ОТП Агро Фабрика»! Детальніше – за посиланням: https://www.otpbank.com.ua/agribusiness/

Отже, впевнено декларуємо, що готові до нового сезону та разом із нашими клієнтами й партнерами докладаємо зусиль для збільшення добробуту в країні!

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація