UA

Працюємо над покращенням сервісів банку з 20:00 9 жовтня до 09:00 12 жовтня

ОТП Банк оновлює системи банку для більш швидкої та якісної роботи сервісу, тому з 20:00 9.10.2020 року до 09:00 12.10.2020 року будуть обмежені:

  • вхід до OTP Smart;
  • послуга сash-in;
  • погашення кредитів та карток в терміналах самообслуговування, а також інформація про стан кредитної заборгованості.

Всі інші операції з картками будуть проходити в звичайному режимі.

Будь ласка, здійсніть усі важливі операції завчасно!

Якщо у вас виникли будь-які запитання, будь ласка, напишіть нам у соціальних мережах (Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber), або зверніться до Інформаційного центру за телефоном +38 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація