UA

Знаковий дарунок: ОТП Банк привітав 4-го переможця акції «Автозабава 2.0»

Знаковий дарунок: ОТП Банк привітав 4-го переможця акції «Автозабава 2.0»

Минулого тижня ОТП Банк визначив переможця 4-го етапу масштабної акції «Автозабава 2.0» та вручив ключі від новенького кросовера Suzuki Vitara. Переможницею стала Тинянських Т. з Харкова.

Таку акцію банк ініціює вже 2-ий рік поспіль, взявши за приклад вже класичну ініціативу материнського банку, який дарує автівки клієнтам з 1961 року. До того ж усі охочі мають ще один шанс виграти автомобіль, оскільки фінальний розіграш у цьому році відбудеться 15.12.2020 року.

«Якщо хтось дотепер сумнівається щодо участі в акції, то я сміливо можу заявити, що цей останній етап у цьому році – знак. Такий самий знак, який отримала та на який звернула увагу наша 4-та переможниця, коли зважилася відкрити депозит та зареєструватися в акції. Мені надзвичайно приємно бачити історії успіху та виграшу, тому що це показник того, що ми не тільки професійно надаємо послуги, але й втілюємо у життя бажання клієнтів», - прокоментувала Леся Сирота, директор з продажів роздрібного бізнесу та управління мережею АТ «ОТП БАНК».

Аби взяти участь в акції потрібно:

  • відкрити строковий депозит в гривні на суму від 10 000 грн та строком від 5 місяців;
  • обов’язково здійснити розрахунки карткою Mastercard впродовж одного етапу акції на загальну суму від 5 000 грн.

Якщо у вас ще залишилися сумніви, почути неймовірну та символічну історію переможниці можна за посиланням.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація