UA

Клієнти ОТП Банку можуть скористатися знижками на відвідування Добропарку під Києвом

Клієнти ОТП Банку можуть скористатися знижками на відвідування Добропарку під Києвом

Клієнти ОТП Банку- держателі карток Visa можуть скористатися знижками на відвідування Добропарку (с.Мотижин, Макарівський район, Київська обл.), а саме —  отримати 10%-ну знижку на вхідні квитки та 50%-ну – на оренду електровелосипедів

Для отримання знижки достатньо розрахуватися за вхідні квітки та оренду електровелосипедів карткою Visa. 

Пропозиція діє з 01.05.2021 до 30.10.2021.

Добропарк – це унікальний проєкт, створений Ігорем та Оленою Добруцькими, натхненний кращими парками світу, мрією та любов'ю до своєї справи. Територія понад 300 га рукотворних ландшафтів та краси вперше була відкрита для відвідувачів у 2020 році. Перший сезон роботи парку подарував відвідувачам 1 270 000 тюльпанів, лавандову галявину, самшитову долину, сад петуній та поля ліатрісу. Мета засновників на найближчі 5 років – перетворити Добропарк на кращий парк в Україні.

Вартість квитків: дитячий (віком від 5 до 14) – 80 грн., дорослий -150 грн, є також безкоштовні та пільгові квитки для певних категорій громадян.

Добропарк розташовано у с. Мотижин, Макарівського району Київської області (Житомирська траса, 29 км), графік роботи: пн-нд з 10:00 до 20:00.

З 1 травня п.р. курсує автобус від метро Житомирська до Добропарку та у зворотному напрмку.

Шатл зупиняеться біля м. Житомирська ( поряд з магазинами «Тютюн» та «Квітанка» )  (На передньому склі шатлу знаходиться трафарет з надписом «Добропарк»).

Деталі: visa.com.ua, деталі про картки ОТП Банку.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація