UA

Депозитна картка 24/7 MasterCard World від ОТП Банку – одна з найвигідніших карток у євро в Україні

Депозитна картка 24/7 MasterCard World у євро від ОТП Банку увійшла до ТОП-10 найвигідніших карт в Україні, повідомили аналітики Bankchart.

За інформацією аналітиків, станом на 07.05.2021 р. аналогічні картки пропонували 23 банки на українському ринку. Загальна кількість пропозицій для зазначених умов становила 90.

Депозитна картка 24/7 MasterCard World, що її пропонує ОТП Банк, випускається без комісії , сплата за обслуговування становить 7 грн., комісія за зняття власних коштів клієнта у АТМ ОТП Банку — 0,69%, мін. 1 грн., інших банків —1,50 % + 7 грн.

Водночас, основними властивостями платіжних карток в євро на ринку є такі:

  • середня вартість випуску – 5,66 євро;
  • середня комісія за зняття грошей у банкоматах банку-емітенту- 0,90%, у банкоматах інших банків – 1,31%;
  • середня комісія за зняття грошей за кордоном – 1,70%;
  • середня процентна ставка на незнижуваний залишок – 0,04 % річних.

Детальніше про карти ОТП Банку за посиланням.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація