UA

ОТП Банк розширив можливості системи OTP Smart

ОТП Банк розширив можливості системи OTP Smart, завдяки чому клієнти - фізичні особи-резиденти отримали змогу відправляти через неї Swift-перекази за межі України з підтверджуючими документами.

Як повідомив Юрій Пономаренко, начальник відділу розвитку електронного бізнесу ОТП Банку, «якщо для проведення Swift-переказу необхідне надання клієнтом підтверджуючих документів, він може надіслати такі документи до банку через внутрішнє повідомлення системи OTP Smart, додавши їх як вкладення. Таким чином, ОТП Банк продовжує реалізовувати стратегію забезпечення клієнтів максимально повним переліком дистанційних послуг, що є особливо актуальним під час пандемії», — підкреслив він.

За словами Ю.Пономаренко, документи можуть бути надані клієнтом до банку одразу при створенні платежу або надіслані додатково (за запитом співробітника банку).

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація