UA

ОТП Банк провів для працівників корпоративне спортивне змагання онлайн

ОТП Банк провів для працівників корпоративне спортивне змагання онлайн

ОТП Банк заохочує та популяризує заняття спортом серед своїх працівників, тому цими вихідними провів корпоративний спортивний захід під гаслом No pain, no gain! Оскільки участь в ньому взяли співробітники банку з різних міст, змагання відбулося в онлайні.

Напередодні конкурсу об’єднання шанувальників спорту OTPFitClub розбилося на 12 команд, кожна з яких складалася із п’яти працівників. Командам потрібно було розробити найбільш виграшну стратегію, за якої кожен з членів команди робив ті фізичні вправи, у яких він міг продемонструвати найкращий результат. Обов’язковою вправою змагань стала «планка», стоячи у якій один із учасників мав розповідати про банківські продукти. Усі підтягування, відтискання чи присідання, що команда встигала зробити за 7 хвилин, перетворювалося у бали.

За підсумками змагань перемогла «IT Team» банку, друге місце посіла «12 команда», у якій брав участь голова правління ОТП Банку Володимир Мудрий та член правління з розвитку роздрібного бізнесу Олег Клименко. Третьою стала «Одеська південна команда».

Як відзначив О.Клименко, «ми зараз дуже багато говоримо про команди, про ту хімію, що заряджає, мотивує і рухає групи людей, які створюють інновації і ведуть компанію уперед. Саме такий приклад ми втілили у життя за останні 2 тижні: ми змогли зібрати команди, визначити ролі, поділити їх, розробити стратегію, відпрацювати взаємодію, поставити мету, зрозуміти, хто наш конкурент, знайти заміну членам команди, що вибули, зібратися разом вчасно і отримати заряд суперенергії».

Шанувальники спорту ОТП Банку об’єдналися в OTPFitClub близько року назад. Увесь цей час вони проводили тренування. Змагання, що відбувся цими вихідними, стали першими на визначення найсильніших та найвправніших спортсменів банку у межах об’єднання OTPFitClub.  

Поділіться цією новиною з друзями!