UA

OTP Private Banking, Угорщина визнано Best Private Bank у Центральній та Східній Європі за версією журналу Global Finance Magazine

OTP Private Banking, Угорщина вперше було визнано Best Private Bank у регіоні Центральної та Східної Європи всесвітньо відомим виданням Global Finance Magazine. У категорії національних нагород OTP Private Banking, Угорщина також було удостоєно нагородою Best Private Bank в Угорщині п'ятий рік поспіль. Крім того, CKB Bank, дочірній банк OTP Group у Чорногорії утретє отримав нагороду Best Private Bank у Чорногорії.

Global Finance анонсував сьомий щорічний World's Best Private Banks Awards 2022. Нагорода Private Bank Awards присуджується банкам, які найкраще задовольняють особливі потреби заможних приватних осіб, які прагнуть примножити, зберегти та передати свої статки. Переможцями не завжди стають найбільші установи, а, радше, найкращі – ті, чиї якості високо оцінюють люди при виборі постачальника послуг. Заможні клієнти відреагували на глобальну кризу в галузі охорони здоров'я безліччю способів, включаючи нові вимоги до ширшого спектру варіантів стійких інвестицій та все більш досконалих цифрових послуг. Щорічні нагороди Global Finance присуджуються банкам, які дають відповідь на запит клієнтів.

Редакція Global Finance обрала переможців конкурсу Private Bank Awards за участю керівників та інсайдерів галузі. Редакція також використовує інформацію, надану банками на додаток до незалежних досліджень, щоб оцінити низку об'єктивних та суб'єктивних факторів. Річні рейтинги ґрунтувалися на результатах за період з 1 липня 2020 р. по 30 червня 2021 р.

«Майже рік тому ми інтегрували наші інвестиційні та Private Banking послуги, перевівши наш Private Banking напрямок під управління OTP Global Markets на рівні групи. Не тільки наші бізнес-результати, а й серія престижних, незалежних, професійних нагород також підтверджують, що співпраця, налагоджена реструктуризацією, була успішною, вона відкрила нові горизонти можливостей для нашого підрозділу», - сказав Аттіла Банфі, керуючий директор OTP Global Markets.

OTP Private Banking надає послуги з управління активами у регіоні Центральної та Східної Європи приблизно для 73 тис. клієнтів у 11 країнах та управляє активами клієнтів на суму понад 9 мільярдів євро, одночасно надаючи клієнтам стабільність та інноваційні рішення. OTP Private Banking, Угорщина управляє активами у розмірі 2500 мільярдів форинтів для 24 000 клієнтів.

Поділіться цією новиною з друзями!