UA

Переможці акції «Бути вільним 3.0!» отримали призи від ОТП Банку

Переможці акції «Бути вільним 3.0!» отримали призи від ОТП Банку

Андрій Кішкін з Києва, Тетяна Холодняк з Чернігова та киянка Ольга Герасимлюк стали переможцями акції «Бути вільним 3.0!» і отримали свої призи – міні сонячні електростанції Bluetti.

Андрій Кішкін є IT-фахівцем, який працює віддалено, тож виграш став для нього дуже доречним – тепер попри відключення світла клієнт ОТП Банку зможе бути більш автономним. «Перш за все, мені сподобалися умови депозиту. Звичайно, мені розповідали, що акція проходить, але я дуже скептично ставлюся до будь-яких розіграшів, тому не очікував, що можу виграти. Тож коли мені подзвонив менеджер, це було дуже несподівано», – розповів Андрій в інтерв’ю.

Тетяна Холодняк також не сподівалася на перемогу, але надзвичайно зраділа своєму виграшу, адже для неї основною є можливість заряджати мобільні телефони і бути завжди на зв’язку. «Я обслуговуюся в банку досить давно, у мене був відкритий рахунок, а потім я дізналася про депозитні умови, тож вирішила оформити вклад», – зазначила вона.

Ольга Герасимлюк стала третьою переможницею в межах акції «Бути вільним 3.0!». «Я стала клієнткою ОТП Банку з 2016 року, мала зарплатну картку, потім набір банківських продуктів розширився, бо подобалися тут умови. Це банк, який дає відмінну якість навіть за найважчих обставин. Коли в березні 2022 року ми приїхали з родиною у Варшаву, моя картка стала для мене справжнім порятунком. Жодного дискомфорту за кордоном з карткою ОТП Банку я не відчула, а це дуже важливо», – поділилася пані Ольга своїми враженнями.

Усі три інтерв’ю переможців ви можете переглянути на YouTube каналі ОТП Банку:

Нагадуємо, що зараз в ОТП Банку триває акція «Бути вільним 4.0!» у межах якої клієнти мають змогу виграти портативну зарядну станцію Bluetti. Про умови акції читайте за посиланням: https://www.otpbank.com.ua/action/be-free-4-0/.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація