UA

Якісний daily banking для клієнтів – наш пріоритет, – О.Клименко на Mind Win Tech Summit

Якісний daily banking для клієнтів – наш пріоритет, – О.Клименко на Mind Win Tech Summit

ОТП Банк щоденно працює над покращенням клієнтського досвіду і фокусує увагу над розвитком диджитальних послуг daily banking. Про це розповів Олег Клименко, член правління ОТП Банк, відповідальний за розвиток роздрібного бізнесу, під час Mind Win Tech Summit 2023.

«Пріоритет ОТП Банку – якісний daily banking для клієнтів. Ми слідуємо фінансовим трендам, які зараз на часі: розрахунки через QR-коди та іnstant payments, хоч і «вбудувати» їх у щоденний досвід є викликом для усіх», – зазначив банкір.

За його словами, аби відповідати очікуванням клієнтів, банк фокусує увагу над розвитком диджитальних послуг. «ОТП Банк був і залишається топ-гравцем у напрямку кредитування. І тут ми реалізуємо найбільш проривні речі, адже клієнтові важливо отримати кредитний ліміт вчасно, де б він не був», – наголосив О.Клименко.

Він також підкреслив, що серед головних тем, на які звертає посилену увагу банк, є безпека даних та операцій клієнтів. «Це топ тема для нас, ми вкладаємо у безпекові рішення багато ресурсів, зусиль та часу», – відзначив він.

ОТП Банк став фінансовим партнером Mind Win Tech Summit 2023 – саміту про управління змінами та впровадження інновацій. Під час заходу представники ключових галузей економіки у напрямах fintech, agritech, military tech, medtech, edtech говорили про те, як бізнес адаптувався до війни та робить прорив у своїх нішах.

Саміт відвідали журналісти українських та міжнародних бізнес видань, у тому числі суспільної телерадіомовної корпорації Японії NHK. У коментарі представникам цього ЗМІ О.Клименко розповів про вплив повномасштабної війни на соціально-економічну ситуацію в країні. «Найбільший і найсильніший вплив бойові дії мають на людей, це найцінніше, що є в будь-якого бізнесу. Та наразі ми бачимо, що близько 75% наших клієнтів повернулися в Україну. І банківська система проявила стійкість попри найгострішу кризу. Якщо говорити про ОТП Банк, то наш коефіцієнт ліквідності перевищує нормативи, встановлені НБУ, що є показником стабільності у цей час невизначеності», – розповів банкір.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація