UA

ОТП Банк визнали одним із кращих банків за роздрібним кредитом

Роздрібний кредит «Універсальний» визнали однією із кращих позик серед аналогічних продуктів за версією «Простобанк Консалтинг». Банк обійняв третю сходинку, отримавши 90 балів зі 100.

Автори рейтингу беруть до уваги реальну ставку кредитування – чим нижче ставка, тим вище рейтинг кредитної програми, максимальну суму кредитування – чим більша максимально доступна сума, тим більше балів отримує програма, максимальний термін кредитування, умови дострокового погашення – якщо банк дає можливість погасити кредит достроково, то програма отримує додаткові бали, можливість отримання кредиту без довідки про доходи , форму погашення – можливість зробити вибір між аннуїтетною та класичною формами погашення приносить кредитній програмі додаткові бали.

Зазначимо, роздрібний кредит «Універсальний» включає такі складові:

  • сума кредиту від 50 000 до 200 000 грн;
  • відсоткова ставка – 36% річних;
  • термін кредитування – до 60 місяців;
  • дострокове погашення без штрафів.

«Простобанк Консалтинг» – компанія, яка займається дослідженням банківського ринку вже протягом 13 років. Компанія не асоціюється ні з одним із банків України, тому може надавати об’єктивні результати досліджень.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація