UA

ОТП Банк збільшив ліміт фінансування ТД «НОВААГРО» до 200 млн грн

АТ «ОТП Банк» збільшив ліміт мультивалютної кредитної лінії ТОВ ТД «НОВААГРО» до 200 млн грн. Кошти будуть спрямовані на фінансування оборотного капіталу компанії, а саме на закупівлю с/г продукції в Україні з подальшим її експортом на міжнародні ринки.

«Успішний досвід співпраці з ОТП Банком дозволив нам збільшити ліміт фінансування зі 125 до 200 млн грн. Підписання даної угоди є найважливішим етапом для подальшого співробітництва з одним з лідерів фінансового ринку України. Нова угода відкриває для ТД «НОВААГРО» нові можливості і є додатковою підтримкою для реалізації наших планів», - коментує Максим Пилипенко, директор ТД «НОВААГРО».

Як зазначила Алла Бініашвілі, член Правління АТ «ОТП Банк»: «Збільшення кредитної лінії ТД «НОВААГРО» є закономірним продовженням нашого партнерства. Ми високо цінуємо співпрацю з даною групою і готові сприяти її зростанню в рамках реалізації стратегії ОТП Банку по нарощуванню кредитування успішного українського середнього і великого бізнесу».

Більш детально про пропозиції ОТП Банку для корпоративних клієнтів можна дізнатися на сайті банку.

ТОВ ТД «НОВААГРО» – один з найбільших переробників зернових культур і виробників борошна в Східній Україні. Входить до складу групи компаній «НОВААГРО» з 2015 року. ТД «НОВААГРО» веде свою діяльність на території Східної України. Сфера діяльності: виробництво та продаж на внутрішній ринок і експорт борошна першого і вищого сорту, продаж гречаної крупи, висівок, закупівля і продаж зернових і олійних культур, продаж мінеральних добрив, посівного матеріалу. У 2017/2018 маркетинговому році ТД «НОВААГРО» став найбільшим експортером борошна в Україні.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи ОТП, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг», недержавний пенсійний фонд «Фріфлайт» та відкритий пенсійний фонд «ОТП Пенсія».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація