UA

В ОТП Банку – навіть стіни слугують красі і благодійності

Сьогодні у світі вже золотим стандартом стало успішне і суспільно корисне партнерство бізнесу, громадсько-культурних і благодійних організацій. В Україні приклади такого партнерства ще залишаються досить поодинокими. Здебільшого спрямованість на таку синергію зусиль демонструють компанії іноземного походження, призвичаєні до цивілізованих практик корпоративної соціальної відповідальності.

Одним із представників соціально відповідального бізнесу в Україні є ОТП Банк, який належить до великої східноєвропейської фінансової групи OTP Group. Свою корисність для суспільства ОТП Банк вбачає як у наданні високоякісних банківських послуг, відповідальному збереженні заощаджень клієнтів і фінансуванні потреб громадян та підприємств, так і у послідовному дотриманні принципів партнерства з різними громадськими організаціями.

Одним із останніх прикладів такого партнерства стала співпраця регіонального відділення АТ «ОТП Банк» в м. Ужгород з Товариством угорських митців Закарпаття образотворчого та декоративного мистецтва ім. Імре Ревеса.

У чому ж полягає корисність такого співробітництва? Банкіри і митці домовилися прикрасити стіни відділення ОТП Банку, яке знаходиться у власному приміщенні Банку в м. Ужгород по вул. Минайська 24, картинами художників-членів Товариства угорських митців Закарпаття.


Захід сонця, Іван Кліса
Захід сонця, Іван Кліса

В результаті, митці отримали майданчик для додаткової експозиції, клієнти та працівники Банку матимуть нагоду придбати чудові полотна з індивідуальною знижкою, а частина виручених від продажу творів коштів буде спрямована на благодійну допомогу місцевим дитячим будинкам.

Символічно, що офіційним початком такої прекрасної співпраці стало урочисте відкриття виставки творів Товариства угорських митців у залах Закарпатського обласного художнього музею ім. Й.Бокшая. У святковий день Святого Миколая мешканці Ужгороду і всього Закарпатського регіону отримали змогу насолодитися мальовничими полотнами своїх співвітчизників.



На фото зліва на право: Керуючий Регіонального відділення АТ «ОТП Банк» в м. Ужгород Сергій Федина, Голова Товариства угорських митців Закарпаття образотворчого та декоративного мистецтва ім. Імре Ревеса Ласло Мадяр, та члени Товариства – художники Іван Кліса та Франциск Ерфан.

За словами Сергія Федини, Керуючого Регіонального відділення ОТП Банку в м. Ужгород, цей захід ще більше надихнув і ствердив ОТП Банк у намірах подальшої взаємокорисної співпраці з митцями Закарпаття.

«Ми гадаємо, що полотна, які будуть виставлені у нашому відділенні, не тільки милуватимуть зір і даруватимуть насолоду нашим клієнтам під час перебування в банку, а й надихнуть зробити інвестицію у мистецтво, яка, до того ж, має і благочинний ефект», - відзначив пан Федина.


Весняний букет, Іван Кліса
Весняний букет, Іван Кліса

Товариство угорських митців Закарпаття образотворчого та декоративного мистецтва ім. Імре Ревеса засновано у грудні 1990 року. Основна мета Товариства – збереження і подальший розвиток національних культурних цінностей і традицій Угорщини, Закарпаття.

Перша виставка Товариства відбулася в 1991 році в Ужгородському замку, цього ж року відбувся перший пленер у Виноградівському районі в селі Велика Паладь. Відтоді виставки та пленери проводилися щорічно у Будапешті, Ужгороді, Варшаві, Ганновері.

На сьогодні вже стало традицією закривати кожен рік звітною виставкою, місцями проведення яких є Ужгород та Берегово.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація