UA

ОТП Банк запроваджує мобільний додаток Smartbank для зручнішого користування Інтернет-банкінгом

З 22 грудня 2014 року ОТП Банк впроваджує мобільний додаток до системи інтернет-банкінгу OTPdirekt – Smartbank, за допомогою якого клієнти отримають можливість користуватися послугою дистанційного банкінгу та отримувати додаткову інформацію в режимі 24/7. Наразі додаток доступний для завантаження з усіх мобільних пристроїв на базі Android у Google Play.

Мобільний додаток Smartbank став ще одним кроком ОТП Банку до удосконалення сервісу онлайн-банкінгу з урахуванням потреб клієнтів. Так, додаток надає засоби для дистанційного управління власними фінансами користувачам послуги OTPdirekt, зокрема: можливість перегляду залишків на рахунках та отримання реквізитів, блокування/активації платіжних карток, завантаження виписок за рахунками, здійснення різних видів переказів –між власними рахунками, в межах ОТП Банку, в межах України, міжнародних SWIFT-переказів, проведення миттєвих переказів 24/7 між картками ОТП Банку, а також тимчасове блокування доступу до системи тощо.

ОТП Банк націлений і далі працювати над покращенням функціоналу мобільних додатків і розширенням можливостей та удосконаленням системи OTPdirekt.

Для тих, хто наразі не є користувачами послуги OTPdirekt, мобільний додаток Smartbank відкриє можливість ознайомитися з потенціалом системи, скориставшись її демо-версією, а також стане у нагоді для пошуку найближчого банкомату або відділення ОТП Банку та перегляду курсів валют.

Ми розуміємо настрої на ринку і знаємо потреби клієнтів у вільному та комфортному керуванні власними фінансами. Ми працюємо над тим, щоб, інвестуючи й поступово удосконалюючи нашу систему, відповідати вимогам користувачів. Розробка мобільного додатку Smartbank, за допомогою якого клієнт матиме доступ до власних рахунків завжди і звідусіль, є вдалим кроком у цьому напрямку», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Отримати більш детальну інформацію про Smartbank, а також завантажити додаток можна, скориставшись посиланням на сайті ОТП Банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація