UA

ОТП Банк визнано Best Wealth Management Provider в Україні за версією World Finance

Провідне фінансове видання World Finance удостоїло український ОТП Банк нагороди Wealth Management Award 2014 і звання Best Wealth Management Provider в Україні. Нагороди World Finance розцінюються світовою фінансовою спільнотою як високе визнання успіхів нагороджуваної компанії і передового досвіду для банківської галузі.

Як повідомила прес-служба видання, нагорода ОТП Банку стала результатом аналізу бізнесу і переважної кількості позитивних відгуків користувачів та експертів про ОТП Банк на веб-платформі World Finance Wealth Management Awards 2014. Експерти високо оцінили зусилля українського ОТП Банку, спрямовані на підтримку достатньої ліквідності і сильної капітальної позиції. Також, була відзначена ефективність управління ризиками та операційної діяльності ОТП Банку, що дозволяє банку залишатися надійним провайдером фінансових послуг у надскладному економічному та регулятивному середовищі.

Крім того, ОТП Банк має дійсно стійку модель управління активами, яка вигідно виділяє банк серед інших компаній в регіоні.

На думку експертної панелі World Finance, ОТП Банк є наочним прикладом банку, який виконує свої зобов'язання і стратегічні цілі, в основу яких закладена клієнторієнтована філософія бізнесу.

Професійна модель управління капіталом заможних клієнтів (Wealth Management) в ОТП Банку входить у структуру бізнес-напрямку OTP Private Banking. Представляючи європейські стандарти преміального банківського обслуговування, Private Banking від ОТП Банку неодноразово визнавався одним з кращих в Україні (зокрема, за версією таких авторитетних видань, як The Banker, Euromoney, Ukrainian Banker Awards, Капітал та інші).

«Аби успішно працювати в сегменті Private Banking, потрібно добре знати свого клієнта і вміти задовольняти його потреби. Заможні клієнти в Україні очікують від банківського сервісу, насамперед, надійності, комфортності, швидкості та конфіденційності. І ми щодня працюємо над тим, щоб не лише відповідати очікуванням наших клієнтів, але і передбачати їх», - зазначила Олена Колосвєтова, керівник напрямків Private Banking і Premium Banking АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація