UA

Чому Private Banking від ОТП Банку знову визнаний кращим?

Авторитетні видання The Banker і Professional Wealth Management (PWM), що входять до видавничої групи Financial Times Group, в рамках свого щорічного рейтингу Private Banking Awards 2014 удостоїли найбільший угорський банк OTP Bank Plc. званням «Best Private Bank» в Угорщині. Ця нагорода стала вже восьмою відзнакою у цьому рейтингу, отриманою OTP Bank з 2008 року.

На думку експертів, OTP Private Banking задає ринку високі стандарти якості та ефективності банківського обслуговування. Крім того, банком виконується складна задача підтримки стійкості бізнесу і фінансового стану клієнтів шляхом структурованого підходу до фінансового та інвестиційного консалтингу, управління ризиками та операційного менеджменту. Особливою увагою експертів були відзначені зусилля OTP Private Banking з послідовного втілення клієнтоорієнтованого підходу «знай свого клієнта», що передбачає не тільки задоволення поточних потреб клієнтів, але й дотримання інтересів клієнтів у будь-яких економічних і регуляторних умовах.

«Нашим найбільшим успіхом ми вважаємо довіру клієнтів, яку засвідчують і показники портфеля. Під управлінням OTP Private Banking в Угорщині – 3 млрд євро активів близько 20 тисяч клієнтів. Сукупно з портфелями Private Banking наших дочірніх банків у Центральній та Східній Європі ми управляємо коштами близько 54 тисяч клієнтів обсягом понад 4 млрд євро», - підкреслив Андраш Такач, керівник Управління приватного банкінгу та інвестиційного бізнесу OTP Bank Plc.

Олена Колосвєтова

Нагадаємо, що визнання високого класу послуг private banking останнім часом отримував не тільки материнський банк OTP Bank Plc., але і його дочірні компанії. Зокрема, Private Banking українського ОТП Банку неодноразово визнавався кращим за версією багатьох авторитетних видань (The Banker, Euromoney, Ukrainian Banker Awards, Капітал та інші).

«OTP Private Banking в Україні дотримується принципів і втілює стандарти роботи материнського банку в Угорщині. Переймаючи кращі бізнес-рішення та сервісні практики, ми розвиваємо Private Banking європейського рівня і прагнемо виправдовувати довіру й очікування наших клієнтів», - прокоментувала нагороди та досягнення, отримані банком, Олена Колосвєтова, керівник напрямів Private і Premium Banking АТ «ОТП Банк».

На кінець третього кварталу 2014 під управлінням українського OTP Private Banking знаходилося понад 4 млрд грн. За останній календарний рік клієнтська база збільшилася на 60 %, обсяг коштів під управлінням зріс майже на 50 %.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація