UA

Член Правління ОТП Банку Володимир Мудрий удостоєний престижної премії імені Андраша Фея

Володимир Мудрий

Член правління ОТП Банку Володимир Мудрий став лауреатом престижної премії імені Андраша Фея на знак визнання вагомих результатів керованого ним бізнес-напрямку та успішного ведення бізнесу.

Дана премія заснована в 1984 році ОТП Банком і названа на честь найвідомішого реформатора XIX століття, основоположника ощадного руху в Угорщині, який заснував в 1840 році Перший Національний Ощадний Банк Пешта, який явився історичним попередником нинішнього ОТП Банку.
Відтоді традиційно під час щорічного святкування всесвітнього Дня заощаджень в Будапешті ОТП Банк організує прийом на найвищому рівні, аби відзначити видатних особистостей, які зробили значний внесок у розвиток заснованого паном Феєм починання.

«Мені безумовно дуже приємно бути відзначеним такою високою нагородою і отримати премію особисто від доктора Шандора Чані, голови правління і президента OTP Bank Plc. Я сприймаю цю нагороду як високу місію, покладену на нашу команду: продовжувати і розвивати розпочату одним з перших в Європі ощадних банків справу для підвищення добробуту українських громадян», - зазначив Володимир Мудрий, Член Правління АТ «ОТП Банк».

Об'єктивна оцінка професійних якостей менеджера підтверджується результатами роботи підрозділів під керуванням Володимира Мудрого:

  • менш, ніж за рік після призначення пана Мудрого на посаду члена Правління, банк вийшов в лідери ринку споживчого кредитування - як за обсягом кредитного портфелю, так і за оцінками експертів (зокрема, банк отримав звання Фаворита Успіху в номінації «Споживчий кредит» за підсумками незалежного Конкурсу торгових марок за 2012 і 2013 рік);
  • провідні позиції ОТП Банку в напрямках Private Banking і Premium Banking - відзначені нагородами The Banker, Euromoney, Ukrainian Banker Awards, Luxury Lifestyle Awards, Капітал та ін.;
  • лідерство ОТП Банку по залученню депозитів населення: за перше півріччя 2014 року приріст депозитів фізосіб в національній валюті в ОТП Банку склав 624 млн грн, продемонструвавши зростання на 29,7% на тлі 13% відтоку коштів населення по банківській системі.

Детальніше про діяльність та досягнення ОТП Банку можна дізнатися на сайті банку.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація