UA

За підтримки ОТП Банку в Києві пройде П'ятий Фестиваль «Сучасне кіно Угорщини»

З 5 по 10 листопада 2014 року в Культурному центрі «Кінотеатр «Київ» міста Києва з ініціативи Посольства Угорщини в Україні і Продюсерської агенції «Артмедіа» та за підтримки АТ «ОТП Банк» пройде П'ятий Фестиваль «Сучасне кіно Угорщини».

До уваги глядачів буде представлена добірка фільмів різних жанрів - від драми і трагікомедії до фентезі, пригод і романтичної комедії - відібраних за рекомендацією Державного угорського агентства кіно Magyar Filmuniо.

В рамках фестивалю будуть показані такі стрічки, як «Товстий зошит» режисера Яноша Саса, яка встигла завоювати Гран-прі «Кришталевий глобус» на 48-му МКФ в Карлових Варах і номінуватися на премію Оскар 2013 року в номінації «Кращий фільм іноземною мовою»; «Аглая» режисера Крістіни Дек, в угорських кіноколах званої послідовницею Чарлі Чапліна і Федеріко Фелліні; «Небесна зміна» режисера Марка Боджара, динамічна і зухвала трагікомедія, натхненна елегантно-похмурою естетикою Тарантіно і цинізмом братів Коенів, «Моя дружина, моя жінка, моя дівчинка» режисера Петера Сайки, краща романтична комедія року, а також фільм-переможець номінації «Кращий фільм для підлітків» VI Міжнародного фестивалю кіно для дітей та юнацтва «Крила» «Послідовники Шерлока Холмса» режисера Жолта Берната.

«Цілі цього фестивалю, як і нашої традиційної підтримки проектів, що реалізуються під егідою Угорського Посольства, залишилися незмінні. Ми послідовно намагаємося привнести кращі елементи угорської культури в Україну і тим самим зміцнити дружні стосунки між українським та угорським народами. Підтримавши проведення кінофестивалю, ми хотіли, щоб український глядач отримав можливість познайомитися з кращими зразками європейського кінематографа. Цього року організатори особливо ретельно підібрали і урізноманітнили репертуар фестивалю, аби глядачі різного віку та інтересів могли знайти фільм на свій смак», - розповідає Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Відкриття Фестивалю відбудеться 5 листопада, о 19.15 в «Червоному залі» кінотеатру «Київ». Усі фестивальні фільми демонструватимуться з 6 до 10 листопада в залі «Сінематека» Культурного центру «Кінотеатр «Київ». Детальніше про фільми, час показів та вартість квитків можна дізнатися на сайті Продюсерської агенції «Артмедіа».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація