UA

Оформити візу в Посольстві Угорщини стало простіше – з ОТП Банком!

Посольство Угорщини в Україні, яке цього літа розширило мережу своїх візових центрів, довірило обслуговування фінансових операцій, пов'язаних з оформленням віз, відділенням ОТП Банку. Тепер у великих містах України – Києві, Харкові, Одесі та Дніпропетровську – клієнтам доступний спрощений сервіс оплати візових зборів Посольства Угорщини.

Звернувшись до найближчого відділення банку, апліканту достатньо повідомити номер талона, отриманого при подачі документів у візовому центрі, і платіж буде прийнятий швидко і безпомилково – завдяки двосторонньому використанню спільної системи Embassy Payments, розробленої ОТП Банком.

Крім того, передавши рутинну роботу з готівковими коштами у банк, служба посольства також має можливість отримання інформації про сплачені візи в режимі on-line, що ще більше прискорює процес оформлення шенгенської візи для клієнтів.

«З усіх форм нашого давньої і продуктивної співпраці з дипломатичною службою Угорщини в Україні, організація фінансових операцій становить для нас особливий інтерес. Оскільки, піднявши на якісно новий рівень таку, на перший погляд, рутинну операцію, як касове обслуговування, ми забезпечили низку переваг як для посольства, так і для клієнтів. Зазначу, що запроваджений сервіс вже не перший день успішно використовується не тільки посольством Угорщини, але також і дипслужбами інших країн в Україні», - зазначила Ольга Байцар, начальник Управління корпоративних продуктів та сервісу АТ «ОТП Банк».

Сервіс оплати візового збору доступний у відділенні «Володимирське» м. Київ, «Софіївське» м. Київ, регіональному відділенні м Дніпропетровськ, відділеннях «Центральне» і «Трипільське» м. Дніпропетровськ, Регіональному відділенні м. Харків, відділенні «Державинське» м. Харків, відділеннях «Дерибасівське», «Лермонтовське» та «Приморське» м. Одеса.

Детальніше про діяльність та пропозиції ОТП Банку можна дізнатися на сайті або за телефоном Інформаційного центру ОТП Банку 044 490 05 00.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація