UA

За підтримки ОТП Банку відбулася літня сесія Ділового Форуму в Ужгороді

11 липня 2014 року за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації, ОТП Банку та інших партнерів в Ужгороді відбулася одна з літніх сесій Ділового Форуму, що вже шостий рік поспіль збирає експертів, представників влади та бізнесу з метою покращення економічного клімату України та регіону зокрема шляхом налагодження діалогу між представниками влади, бізнесу та залучення потенційних інвесторів.

Цьогоріч тематика сесії Ділового Форуму була присвячена можливостям економічного розвитку регіону та перспективам розвитку України виходячи з досвіду діяльності провідних компаній у період невизначеності, а також євроінтеграційного досвіду Словаччини та Угорщини.

У відкритому діалозі, під час проведення сесії, голова Закарпатської ОДА та заступник міського голови м. Ужгород оприлюднили аналітичну інформацію щодо розвитку області та міста, заступник генерального консула Угорської республіки в м. Ужгород та представник генерального консульства Словацької Республіки висловилися щодо перспектив розвитку взаємних економічних відносин, а представники економічних організацій надали оцінки та прогнози перспектив ведення бізнесу в Україні.

«Ми намагаємося всіляко підтримувати суспільні ініціативи, направлені на запровадження в Україні, і у Закарпатському регіоні зокрема, кращих європейських ділових практик, розвиток спільних бізнес-проектів і партнерських ініціатив. Цього разу ми, як представники великої східноєвропейської фінансової групи OTP Group, мали можливість поділитися своїм досвідом роботи у періоди криз і невизначеності задля надання нових можливостей для наших партнерів шляхом забезпечення надійного і відповідального банківського сервісу», - відзначила Леся Сирота, Директор Західноукраїнської регіональної дирекції АТ «ОТП Банк».

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація