UA

ОТП Банк підтримав проведення літньої сесії Ділового Форуму в Ужгороді

11 липня 2014 року в Ужгороді відбудеться одна із літніх сесій Ділового Форуму.

Сесія Форуму в Ужгороді пройде за підтримки Закарпатської обласної державної адміністрації, ОТП Банку та інших партнерів. Форум є аполітичним, некомерційним проектом, спрямованим на покращення бізнес-середовища України.

«Завдяки даному форуму, ОТП Банк, як учасник великої східноєвропейської фінансової групи OTP Group, має можливість поділитися своїм досвідом роботи у періоди криз і невизначеності. Адже з такими періодами ми стикалися і в Угорщині, де впродовж багатьох років успішно працює наш материнський банк OTP Bank Plc., і в Україні, де ОТП Банк продемонстрував стабільність і надійність впродовж кризи 2008-10 років і у нинішніх складних умовах», - відзначила Леся Сирота, Директор Західноукраїнської регіональної дирекції АТ «ОТП Банк».

Коло питань сесії Ділового Форуму включатиме висвітлення інформації щодо економічного розвитку регіону та перспектив розвитку України, досвід діяльності провідних компаній регіону у період невизначеності, євроінтеграційний досвід інших країн (цього разу – Угорщини та Словаччини) тощо.

«Участь ОТП Банку у даному Форумі є цілком логічною. Адже ми завжди послідовно виступаємо і працюємо задля запровадження в Україні, і у Закарпатському регіоні зокрема, кращих європейських ділових практик, розвитку спільних бізнес-проектів і партнерських ініціатив, надання нових можливостей для наших партнерів шляхом забезпечення надійного і відповідального банківського сервісу. Власне, вже сама наша стабільна робота у цей непростий період є певним фундаментом для розвитку наших клієнтів», - прокоментував Сергій Федина, Керуючий Регіональним відділенням АТ «ОТП Банк» в м. Ужгород.

Форум проходитиме у форматі засідання всіх учасників та виступів доповідачів у конференц-залі Закарпатської обласної державної адміністрації.

Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація