UA

ОТП Банк підбив підсумки благодійної акції «Дитяче здоров’я та світле майбутнє»

30 травня 2014 року, напередодні Міжнародного дня захисту дітей, в АТ «ОТП Банк» стартувала благодійна акція зі збору коштів для оздоровлення дітей-вихованців Броварського осередку Міжнародної благодійної організації «СОС Дитячі містечка». За період проведення акції спільними зусиллями співробітників банку з різних куточків України і завдяки благодійній допомозі від фінансової установи було зібрано близько 16 000 гривень.

До акції міг долучитися кожен, скориставшись спеціальними скриньками, розташованими в будівлі Головного офісу банку, або здійснивши грошовий переказ. Всі зібрані кошти були передані на рахунок СОС Дитячі Містечка Україна, аби діти, позбавлені батьківської опіки, мали можливість оздоровитися та відпочити.

«Чесно кажучи, ми приємно вражені дуже активним відгуком наших співробітників на цю ініціативу – спільно зібрати кошти на оздоровлення діток, позбавлених батьківської опіки. Це є своєрідним свідченням справжнього громадянського єднання і корпоративного духу ОТП Банку. Радує і те, що ОТП Банк, як компанія, яка традиційно віддана принципам соціальної відповідальності, зміг стати осередком цієї кампанії, і що СОС Дитячі Містечка вже вкотре виступили нашим надійним проактивним партнером у цій необхідній справі», - відзначив Тамаш Хак-Ковач, Голова Правління АТ «ОТП Банк».

Сповідуючи філософію соціальної відповідальності бізнесу, АТ «ОТП Банк» займає активну суспільну позицію, сприяючи розв’язанню гострих соціальних проблем суспільства і реагуючи на його потреби. Серед таких соціальних ініціатив банку – спільні благодійні акції з Міжнародною громадською організацією «Дерматологи-дітям» та Центром «Дебра - Україна» зі збору коштів для лікування дітей-метеликів, а також різноманітні спільні проекти з благодійним фондом «Благомай» із залученням співробітників банку до збору всього найнеобхіднішого для дітей-сиріт.

Програма СОС Дитячі Містечка Україна заснована у 1949 році в Австрії Г. Гмайєром, наразі працює у 133 країнах в рамках Конвенції ООН про Права дитини. 657 дітей у Києві та Київській області отримують допомогу на постійній основі. У Луганській області програма у стадії розвитку, наразі 12 дітей отримують допомогу.

Програма використовує сімейні форми виховання, тим самим, дає можливість створити для дітей, що позбавлені батьківської турботи, умови, максимально близькі до родинних. СОС Дитячі Містечка Україна забезпечує цим дітям освіту, психологічну підтримку, консультування та любов!

Акцентується увага на інтеграції дітей у суспільство: вони відвідують школи, дитсадки, спілкуються з дітьми із «звичайних» сімей.


Поділіться цією новиною з друзями!

Акціонерне товариство «ОТП БАНК» – один з найбільших українських банків з іноземним капіталом, який є визнаним лідером фінансового сектора країни. На ринку він представлений з 1998 року, має стійку репутацію соціально-відповідальної, надійної та стабільної структури, що пропонує споживачам сервіси європейської якості. Банк надає повний спектр фінансових послуг для корпоративних і приватних клієнтів, а також представників малого та середнього бізнесу.

З 2019 року згідно з рішенням НБУ ОТП Банк віднесено до переліку системно важливих банків України, які мають вагомий вплив на розвиток фінансової системи країни.

В Україні АТ «ОТП БАНК» виступає флагманом банківської групи, зареєстрованої Національним банком України, до складу якої також входять ТОВ «КУА «ОТП Капітал», ТОВ «ОТП Лізинг».

Слідкуйте за новинами ОТП Банку в соціальних мережах та месенджерах: Google Новини, Facebook, Twitter, YouTube, Instagram, Telegram та Viber.

Додаткова інформація